A piskóta hozzávalói:
5db tojás
15 dkg cukor
12 dkg liszt
Krém:
1doboz mascarpone
2cs csoki puding
6dl tej
20dkg porcukor
5dkg étcsokoládé
1 cs vanília
Tetejére egy csomag marcipán
díszítésként tojáscukor
kókuszreszelék, mandulaaroma
Elkészítés: A piskótát megsütjük, ha kihűlt három lappá vágjuk.
A pudingot megfőzzük, kihűtjük, közben a csokit beleolvasztva kavargatjuk, majd a cukrokkal, és a mascarpónéval finom krémet készítünk, kétfelé osztjuk, és a lapokat megtöltjük.
A marcipánt kinyújtjuk, bevonjuk vele a tortát, körbevágjuk. A leeső részekből díszítést készítünk, a kókuszreszeléket meglocsoljuk a mandula aromával, abból készül a “fű” a tortára, a tojáscukorral díszítjük.