Piskótához: 4db tojás,
2evőkanál víz
2,5 dkg jó minőségű kakaópor
16 dkg liszt
16 dkg cukor
fél csomag sütőpor
Krémhez:20 dkg jó minőségű étcsokoládé
4dl felverhető tejszín,
10 dkg porcukor
Tetejére:10 dkg étcsokoládé
5dkg vaj
fél dl tej
Elkészítés: A piskótát a szokásos módom elkészítjük, és hagyjuk kihűlni.
A krémhez a tejszínt felforraljuk, levesszük a tűzről, beletesszük a cukrot,az étcsokit beletördeljük, és folyamatos keveréssel kihűtjük, majd hűtőben tovább hűtjük.Ha jól kihűlt, habosra keverjük, és a piskótára simítjuk.
Tetejére gőz fölött összeolvasztjuk az étcsokit, vajat, tejet, kicsit hagyjuk kihűlni, majd rákenjük a krém tetejére.