Mákos,vagy diós kukoricakása.

2011 február 8. | Szerző: | Nyomtatás

 A kukoricadarát félliter vízben feltesszük főzni, beletesszük a sót, és kevergetés közben sűrűre főzzük. Lapostányérra öntjük, meglocsoljuk a vajjal, majd megszórjuk a vaniliás, porcukros mákkal,vagy daráltdióval. Nagyon jó könnyű csemege, a kukorica segíti az emésztést, a dió és a mák sok vasat, kalciumot, tartalmaz, ezért télen nagyon fontos táplálékunkba beiktatni legalább hetente 1-2 alkalommal.  Jó étvágyat!

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Archívum

Blogkövetés

Iratkozz fel a heti hírlevélre és többé nem maradsz le a friss tartalomról.

Az adatkezelés további részleteiről itt olvashatsz: Felhasználási feltételek és Egyedi adatkezelési tájékoztató

sütemények

Legutóbbi hozzászólások

Nézettség

  • Blog nézettsége: 27178

Üzenj a blogger(ek)nek!

Üzenj a kazánháznak!

Blog RSS

Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!