Céklasaláta.

2009 október 26. | Szerző: | Nyomtatás

40-50 percig főzzük, majd hagyjuk kihűlni.A célaszeleteket káposztareszelőn lereszeljük, 1 dl kefír, és 2kanál majonéz keverékével leöntjük, összekeverjük, és fogyasztásig hűtőben tartjuk.A főtt céklát hűtőben 4-5 napig tárolhatjuk a levében,  de a majonézes krémet csak fogyasztás előtt 1-2 órával előbb tegyük rá. Jóétvágyat!

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Archívum

Blogkövetés

Iratkozz fel a heti hírlevélre és többé nem maradsz le a friss tartalomról.

Az adatkezelés további részleteiről itt olvashatsz: Felhasználási feltételek és Egyedi adatkezelési tájékoztató

sütemények

Legutóbbi hozzászólások

Nézettség

  • Blog nézettsége: 27178

Üzenj a blogger(ek)nek!

Üzenj a kazánháznak!

Blog RSS

Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!